Cana Cupidon cu trandafir
  • Cana Cupidon cu trandafir
  • Cana Cupidon cu trandafir
  • Cana Cupidon cu trandafir

Cupido bögre rózsával

88,00 lei
24 óra
SFB033

A Cupido bögre rózsával kifejezetten Valentin-napra lett készítve, figyelmesen kiválasztott tűzvörös rózsákból, amelyek egy szív alakú füllel ellátott fekete hőérzékeny csészében vannak elrendezve. A csésze személyesíthető szöveggel, grafikával. Egy ilyen ajándékkal feledhetetlen benyomást tehetsz majd.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
  • max. 250 kar.
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Ez a virágelrendezés figyelmesen kiválasztott vörös rózsákból áll, egy személyesíthető hőérzékeny csészében elrendezve. A csésze a színét feketéről világosabbra változtatja, ha forró folyadékkal érintkezik, így a rányomtatott szöveg vagy grafika láthatóvá válik. A csésze térfogata 325 ml, az elrendezés magassága 140 mm.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB033