Valentin-nap

A Valentin-nap az az ünnep, amikor kimutathatjuk vagy felfedhetjük a szerelmünket egy különleges személy iránt. Ebben a kategóriában rengeteg kreatív és romantikus Valentin-napi ajándékot találhat párjának vagy feleségének. Válassza ki a szeretett nő ízlésének leginkább megfelelő ajándékot, szabja személyre egy különleges képpel és/vagy üzenettel, és gyönyörködjön az őszinte örömben, amit hozni fog, amikor átadja!

Valentin-nap

Aktív szűrők

A mi történetünk Csésze a nevetekkel

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Bögre A mi történetünk dizájnnal, az  TI nevetekkel és számotokra 4 fontos dátummal személyre szabva. Maradandó ajándék bármilyen alkalomra. Születésnapok, Valentin-nap, Dragobete, karácsony, Mikulás stb

Moon Csésze a nevetekkel

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Bögre szép Moon dizájnnal, az  TI nevével személyre szabva. Maradandó ajándék bármilyen alkalomra. Születésnapok, Valentin-nap, Dragobete, karácsony, Mikulás stb

Love Csésze a nevetekkel

0 Review(s)
Ár 35,00 lei

Bögre szép dizájnnal, az  TI nevével személyre szabva. Maradandó ajándék bármilyen alkalomra. Születésnapok, Valentin-nap, Dragobete, karácsony, Mikulás stb

Ez a különleges csésze kiváló ajándék a forró italok kedvelőinek, mivel a talpazata parafábol van, amely kiváló hőszigetelő, nincs szükség poháralávalóra. Két féle képpen személyesíthető fényképpel, szoveggel vagy bármilyen grafikával a kerámia felületén, körkörösen, de aki óhajtja lehet gravírozni a talpazatát is. . Minőségi, termék, amely egy kiváló ajándék bármely alkalomra. 420 ml űrtartalma van, 86mm étméröjű és 100 mm magas.

Sárgaréz homokóra fadobozban

0 Review(s)
Ár 98,00 lei

A dekoratív homokóra eredeti dísze lesz otthonának. Sikeresen elhelyezheti íróasztalon, szekrényen vagy polcon. Megnyugtatja az idegeket hiszen ha figyeli a homok áramlását a kamrák között, remek kikapcsolódást nyújt. Az öntött homokszemek nézése segít ellazulni egy nehéz nap után.

A homok folyási ideje 3 perc.

Mérete: 3,50X3,50X9,80cm

Ez a termék gravírozással személyesithető, így még különlegesebb ajándék lehet az Önhöz közel állóknak.

Szív alakú fém kulcstartó

0 Review(s)
Ár 37,00 lei

A szív alakú kulcstartó egy kicsi, de bájos ajándék, amelyet a másik felének ad. Egy szív alakú kulcstartó olcsóbb Valentin-napi ajándékként, vagy egy barátnő ajándékaként működik, aminek köszönhetően finoman fejezheti ki érzéseit.

A medál csatja egy karabiner, melynek köszönhetően könnyedén rögzítheted kulcsodhoz, hátizsákodhoz vagy pénztárcádhoz. A kulcstartó tartós sárgarézből készült.

A kulcstartó méretei:

szélessége 5,8 cm

Magassága 4,2 cm

A medál teljes hossza 10,5 cm

A termék gravirozással személyesithető. 

Kezek plakett

0 Review(s)
Ár 72,00 lei

"KÉZ" plakett két színű fábol készült ajándék, emléktárgy 20x16 cm nagyAságú. 100% személyesíthető az általatok óhajtott fényképpel, üzenettel, nevekkel. Egy csodélatos, maradandó ajándék, emlék.

Valentin-napi asztali dísz névvel

0 Review(s)
Ár 60,00 lei

Egyedi asztali dísz fából különleges külsővel, a MrGift által gyártva, amely személyre szabható bármilyen névvel a kliens kérése szerint. Csodálatos ajándék bármilyen fontos alkalomra, de főleg Valentin-napra.

Méretek: 31 x 20 cm.

Valentin-napi asztali dísz "You and Me"

0 Review(s)
Ár 45,00 lei

Különleges külsejű szívecskés asztali dísz fából, a MrGift által gyártva, "You and Me" szöveggel. A tökéletes ajándék párjának Valentin-napra vagy egyéb fontos alkalmakra.

Méretek: 31 x 20 cm.

"I Love You Teddy" póló nőknek

0 Review(s)
Ár 85,00 lei

Gildan márkájú női pólók, "I Love You" grafikával személyesítve. 100% pamutból készültek, puha, kényelmes anyagból. Az ár tartalmazza a személyesítést.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán !!!

Méretek:              S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

"Valentine's" kalapács fából

0 Review(s)
Ár 32,00 lei

Saját gyártású hobby kalapács fából, mindkét oldalán humoros, angol nyelvű üzenettel személyesítve Valentin-napra. Két méretben elérhető: NAGY - 25.5 x 12 x 3.3 cm, KICSI - 22 x 10 x 2.2 cm. Csak dekoráció, nem használható kalapácsként.

Love puzzle fából

0 Review(s)
Ár 47,00 lei

Egy különleges ajándék Valentin-napra vagy más alkalmakra: egy fából készült puzzle saját grafikával és kivitelezéssel, kérésre rövid szöveggel személyesítve. Méret: 25 x 30 x 0.5 cm, 88 darabból áll, vörös és natúr színű keret közül lehet választani, és kartondobozba csomagolva kapható. Egyszerű, de elegáns ajándék lehet.

Valentine's Day ajándék borral

0 Review(s)
Ár 144,00 lei

Egy különleges Valentin-napi ajándékcsomag, amely tartalmaz egy saját gyártású boros dobozt, valamint egy 7.50 dl-es minőségi bort. A doboz gravírozással, a borosüveg pedig címkével van személyesítve, mindkettőn egy különleges Valentin-napi üzenet látható. A bor címkéjén látható grafikát kérésre kicserélhetjük.

Az ár tartalmazza a személyesítéseket. 

Méret: 8.5 x 8.5 x 41.5 cm.

Valentin-napi nyomtatott boros doboz

0 Review(s)
Ár 98,00 lei

Fából készült boros doboz, nyomtatással és gravírozással készen személyesítve, Valentin-napi grafikával. Ajándékozz a szeretett személynek egy bort egy különleges dobozban erre a különleges alkalomra!

A doboz ára tartalmazza a személyesítést is. 

Méretek: 8.5 x 8.5 x 41.5 cm.

Valentin-napi gravírozott boros doboz

0 Review(s)
Ár 109,00 lei

Különleges, fából készült boros doboz, gravírozással személyesítve, Valentin-napi grafikával. Lepd meg a párodat egy különleges ajándékkal, egy különleges alkalomra!

Az ár tartalmazza a személyesítést. 

Méretek: 8.5 x 8.5 x 41.5 cm.

Fehér törülköző 100% pamutból, 9 x 70 cm-es poliészter csíkkal, amely szublimációval személyesíthető, bármilyen szöveggel vagy grafikával. Lepd meg a párodat egy különleges Valentin-napi ajándékkal! A kezdeti ár tartalmazza a személyesítést a poliészter szalag felén; az ennél nagyobb méretű személyesítés emel az áron.

Valentin-napi borospohár

0 Review(s)
Ár 27,00 lei

Íme egy különleges Valentin-napi ajándék: egy borospohár körös-körül különleges grafikával gravírozva, a szeretett személy számára. NEM tartalmaz italt.

"Love" ajándékcsomag szögletes dobozban

0 Review(s)
Ár 88,00 lei

Egy különleges ajándékcsomag, amellyel szívből jövő üzenetet lehet küldeni a szeretett személynek, nem csak Valentin-napon.

A következőkből áll: egy plüssmackó, egy személyesített bögre bármilyen képpel vagy grafikával és csokoládé, mindezek egy szögletes, 26 x 18 x 9 cm-es dobozba csomagolva.

"Love Cross" póló nőknek

0 Review(s)
Ár 85,00 lei

Gildan márkájú női pólók, különleges Valentin-napi grafikával személyesítve. 100% pamutból készültek, puha, kényelmes anyagból. Az ár tartalmazza a személyesítést .

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Méretek:               S        M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Ajándék borral Valentin-napra

0 Review(s)
Ár 144,00 lei

Különleges Valentin-napi ajándékcsomag, amely egy elegáns, saját gyártású fa boros dobozt tartalmaz, valamint egy 7.50 dl-es minőségi bort. A doboz UV nyomtatással van személyesítve, a borosüveg pedig címkével, mindkettő különleges üzenettel a szeretett személy számára. A szövegek és grafikák kérésre kicserélhetők .

Az ár tartalmazza a személyesítést.

Méret: 8.5 x 8.5 x 41.5 cm.

Tea Time Valentin-napi ajándékcsomag

0 Review(s)
Ár 128,00 lei

Tea Time Valentin-napi ajándékcsomag dobozban, méret: 29 x 11.5 x 10 cm. Tartalmaz egy személyesített bögrét, egy 250 ml-es üveg mézet vörös áfonyával, 10 zacskó teát. Különleges ajándék nem csak Valentin-napra. Kérésre a doboz bármilyen szöveggel személyesíthető, az ár tartalmazza a személyesítést. A fehér "I Love You" bögre egy különleges darab, mert belül az "I Love You" szöveggel van személyesítve, többféle nemzetközi nyelven, kívül pedig bármilyen kép, grafika vagy szöveg kerülhet rá. Ráadásul ez az ajándékcsomag együtt rendelhető egy stílusos, tea témájú képes asztali vagy fali naptárral is.

Vörös Valentin-napi elrendezés

0 Review(s)
Ár 47,00 lei

Ennek a virágelrendezésnek a szépségét pont az egyszerűsége adja meg. A szív alakú fa virágtartó egy különleges üzenettel van személyesítve egy különleges személy számára. Egy üvegcsőbe helyezett vörös rózsa úgy van elhelyezve a szív alakú tartóban, hogy akár jelképezheti a szíven áthaladó nyilat is. Elrendezés mérete: 145*225  mm.  

A személyesítés szövegét Ön is kiválaszthatja.

Sárga Valentin-napi elrendezés

0 Review(s)
Ár 64,00 lei

Ennek az elrendezésnek a szépsége épp az egyszerűségében rejlik. A virágelrendezés üzenettel személyesített, szív alakú fa tartóból áll, amibe egy szál csodás sárga rózsa van helyezve üvegcsőben, olyan módon, ami akár a szíven áthaladó nyilat is jelképezheti. Elrendezés mérete: 145*225  mm.  

A személyesített üzenetet akár Ön is választhatja.

Kulcstartós ajándékcsomag fadobozban

0 Review(s)
Ár 196,00 lei

Kulcstartós ajándékcsomag fadobozban - egyedi ajándék bárkinek a családból vagy ismeretségi körből. A következőből áll: egy 40 ml-es üveg minőségi ital, egy kerek fa kulcstartó, egy golyóstoll-ceruza szett hozzájuk illő dobozban és egy íróasztalra való írószer-tartó szintén fából. Mindezek egy saját gyártású fa dobozban vannak elegánsan elrendezve, amelynek méretei: 26.5 x 9.8 x 33.5 cm. Mindegyik termék gravírozással vagy UV nyomtatással személyesíthető, beleértve a doboz fedelét is.

A kezdeti ár tartalmazza a doboz fedelének gravírozását, a többi személyesítés emel az áron.

"Love" fa és akril virágtartó

0 Review(s)
Ár 57,00 lei

Saját gyártású "Love" virágtartó fából és akrillemezből. Elegáns, különleges ajándék bármilyen alkalomra. Méretek: 10 x 10 x 11 cm.

Virágzó "Love" doboz

0 Review(s)
Ár 121,00 lei

Egy kifinomult, nagyon elegáns virágelrendezés a vörös és fehér árnyalataiban, az élet különleges pillanataihoz. Tartalmaz 2 szál minirózsát, 4 gerberát és 3 szál fréziát. A doboz, amelyben a virágok el vannak helyezve, saját gyártmány, fából készült különleges szívecskés dizájnnal.

Doboz mérete: 10 x 10 x 10.5 cm. Elrendezés magassága: 21 cm.

"Love" póló nőknek

0 Review(s)
Ár 69,00 lei

Gildan márkájú, 100% pamut női pólók, különleges Valentin-napi grafikával személyesítve; az ár tartalmazza a személyesítést.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Női méretek:        S         M         L        XL       2XL   

Méret cm-ben:   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Roses & Chocolate elrendezés

0 Review(s)
Ár 164,00 lei

Ez a különleges virágelrendezés vörös rózsákat és Ferrero csokoládékat tartalmaz, vörös, szív alakú ajándékdobozban elrendezve, a részletekre való gondos odafigyeléssel. Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra a szeretett személynek.

Méretek: 15 x 15 x 10 cm.

Csésze fa alátéttel

0 Review(s)
Ár 28,00 lei

Csésze fa alátéttel tea vagy kávé számára különleges mintával (szívecskék és szép üzenetek), fa alátéttel és fém kávéskanállal, amelyet a fa alátétbe helyezett mágnes rögzít. A fa alátét gravírozással személyesíthető, így a csésze igazán egyedi ajándékká válhat.