"Szeretlek Anya" bögre

78,00 lei
72 óra
SFB061

Adatlap

Személyesítés típusa
Szublimáció
Összetétel
Kerámia

Fehér kerámia bögre vörös belsővel és vörös, szív alakú füllel, édesanyák számára személyesítve; tartalmaz egy elegáns virágelrendezést minirózsákból, krizantémokból és csónakorchideákból. Az ár tartalmazza a személyesítést és a virágokat is. A bögre rendelhető magyar és román nyelvű grafikával is.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
Személyesítés nyelve
Qty
se aduce la comanda in maxim 7 zile

Fehér bögre vörös szív alakú füllel, ami ajándékba adható az élet bármilyen fontos eseményére. Ezek a bögrék kerámiából vannak, szublimációval személyesítve, igy a grafika nem törlődik le; a személyesítés anyákhoz szól, így ajándékozható bármilyen különleges alkalomra, amikor szeretnéd kimutatni a szeretetedet édesanyád iránt.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB061

Adatlap

Személyesítés típusa
Szublimáció
Összetétel
Kerámia