"Életfa" virágelrendezés képkerettel

114,00 lei
24 óra
SFB214

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás
Összetétel
Fa

Különleges virágelrendezés rózsákból, gerberákból és perui liliomból, fém képkerettel, mindez figyelmesen elrendezve egy fa dobozban, amire minden oldalon az életfa jelkép van gravírozva. Elegáns ajándék bármilyen alkalomra, főleg hölgyeknek ajánlott. Doboz mérete: 10 x 10 x 11 cm. Elrendezés mérete: 20 x 24 cm.

Qty
Utolsó tételek a raktáron

Az életfa az életerő, sőt az egész világ régi szimbóluma. Ebben az életfával gravírozott fa virágtartóban egy gyönyörű virágelrendezés és egy fém képkeret foglal helyet. Nagyon szép ajándék egy elegáns, nőies hölgynek bármilyen alkalomra.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB214

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás
Összetétel
Fa