Májusi elrendezés festett dobozban

114,00 lei
72 óra
SFB208

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Fa

Májusi elrendezés festett dobozban - egy különleges ajándék édesanyáknak fa ajándékdobozban, amely nekik szóló üzenettel van személyesítve. Az elrendezés minirózsák, zantedeschia és gypsophila kombinációja, a virágok között egy dekoratív fakanál van elrejtve, szintén édesanyák számára személyesítve. A személyesítés grafikája és szövege Ön által választhatók.

Doboz mérete: 18.5 x 11 x 4.5 cm

Elrendezés mérete: 22 x 11 x 14 cm.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
Qty
livrare in3-7 zile

Egy egyszerű, de nagyon elegáns ajándék különleges alkalmakra, csodás virágelrendezéssel. A virágok nagyon kellemes meglepetés lehetnek édesanyja számára, a doboz és a díszes fakanál pedig hosszú ideig szép emlékek maradnak majd.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB208

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Fa