Pachet "Te Iubesc Mama"

164,00 lei
24 ore
SFB163

Un pachet cadou deosebit pentru Mama, contine o cana ceramica cu maner in forma de inima personalizata special pentru Mama, asezata intr-o cutie eleganta in forma de inima, langa un aranjament compus din trandafiri, miniroze si frezii inmiresmate. Un cadou menit sa transmita dragostea pura si aprecierea persoanei iubite.

Dimensiuni: 18 x 19 x 18 cm.

Cant.
Ultimele produse in stoc

Un aranjament floral este un cadou special pentru orice ocazie. Acest pachet cadou este personalizat special pentru Mama, pentru Ziua Mamei, Ziua Femeii, sau pentru orice ocazie in care doresti sa-i arati Mamei cat de mult o iubesti.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB163
PRODUSE RECOMANDATE