Aranjament Floral in Cutie "Casa de Piatra"

220,00 lei
24 ore
SFB249

Cutie Cadou "Casa de Piatra"  - O combinatie de Cymbidium, trandafiri, miniroze si Ornithogalum, aranjate cu grija intr-o ladita din lemn (20.5 x 14.5 x 8 cm) care poate fi personalizata pe capac sau pe laturi prin gravura sau imprimare UV, cu orice text sau grafica. Aranjamentul mai contine o un mesaj din lemn pentru noi insuratei. Pretul afisat contine personalizarea.

Dimensiuni aranjament: 23 x 17 x 22 cm.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Cant.
Ultimele produse in stoc

Un aranjament minunat cu flori intr-o cutie eleganta poate fi un cadou perfect pentru orice ocazie care cere un cadou de neuitat. Alegeti acest aranjament pentru nunta sau logodna, pentru o surpriza cu totul speciala la acest eveniment memorabil.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati comanda in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB249
PRODUSE RECOMANDATE