Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Vizualizate Recent
Niciun item

Vacanta/Calatorii

Filtrare dupa

48,00 RON
Termosul personalizat dinainte cu cerb este fabricat din otel inoxidabil, are capacitate de 310 ml si poate mentine temperatura bauturii timp de 12 ore. Termosul are un design special de iarna, si colturi de silicon...

Vacantele reprezinta o parte foarte importanta a timpului nostru liber. Pregatite din timp, si asteptate pe masura, ele trebuie sa beneficieze de toata atentia noastra pentru a fi extraordinare.

Cand vorbim de vacante, ne gandim mai ales la cei mic, la copii in general. Fie ca merg la bunici, la mare, la munte sau in alte locuri, acestia au nevoie de un bagaj foarte bine organizat, pe care tot parintii il vor face. Asadar, aceasta sectiune va ajuta cu acest lucru, si va da si idei noi despre bagajul pe care trebuie sa-l luam cu noi in vacanta. Depinde foarte mult de locul unde alegem sa ne petrecem vacanta, astfel vom avea nevoie de diverse lucruri in rucsac. Toate acestea le gasiti in aceasta categorie, iar acum le puteti cumpara si personaliza, pentru a va asigura ca nu le va pierde copilul dumneavoastra (de ex. daca il trimiteti in tabara sau in excursie cu un grup organizat de copii) sau pentru a fi mai usor diferentiate de catre frati.

Calatoriile sunt si ele un lucru deosebit de frumos pentru timpul liber. Astfel, ne „incarcam bateriile” si vizitam locuri care ne vor incanta deopotriva si vazul si sufletul. Daca doriti sa plecati in strainatate, gasiti in aceasta sectiune lucruri care nu ar trebui sa va lipseasca din bagaj, care trebuie sa fieunul la fel de bine pregatit, pentru a putea intampina toate situatiile neprevazute.

Va dorim sa aveti parte de cat mai multe vacante si calatorii in locuri de vis, alaturi de lucrurile utile, care nu trebuie sa va lipseasca din bagaj!

 

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare