Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Vizualizate Recent
Niciun item

Pentru Ea

Filtrare dupa

78,00 RON
Portofel de dama confectionat din piele ecologica. Are numeroase buzunare in interior pentru cardurile de credit, un buzunar cu fermoar pentru monede si doua buzunare pentru bancnote. Portofelul se inchide cu capsa....

Ele ocupa un loc aparte in viata noastra, fie vorbim de mama, sotie, prietena, sora sau copil. De aceea a le aduce o bucurie este o indatorire nescrisa a noastra, a barbatilor. Femeia este cea mai fericita, atunci cind simte ca este iubita, apreciata. A le oferi un cadou este un semn al aprecierii noastre.

Femeile sunt deosebite si unice, asa ca si cadoul oferit trebuie astfel ales incat sa le ofere surpriza maxima si sa fie o amintitre de neuitat. In acesata sectiune a site-ului nostru, veti gasi o varietate de cadouri dedicate exclusiv femeilor, cadouri alese cu grija, in asa fel incat sa puteti oferi perosanei iubite cadoul perfect pentru orice ocazie, orice sarbatoare.

Daca nu stit ce cadou sa ii oferiti, incercati sa aflati mai multe despre hobbyul pe care o are, despre obiceiurile ei din timpul liber. Pe baza acestor informatii puteti gasi cadoul ideal in subcatogoriile in care am impartit aceste cadouri: gourmet, sport, de infrumuetare sau pentru drumetii. Orice ii place la noi cu siguranta gasiti cadoul ideal pentru aleasa inimii Dvs.

Important este sa fiti creativi, in asa fel incit sa se vada ca v-ati preocupat cu alegerea cadoului si ca acest cadou ii este dedicata in exclusivitate. Folositi serviciile noastre de personalizare, printr-un text bine ales, sau o poza sau grafica, astfel cadoul devine si mai personal, iar surpriza si bucuria vor fi si mai intense... Pentru ca rolul si rostul unui cadou este de a oferi bucurie. Nu conteaza daca este un cadou scump sau ieftin, mare sau mic, important este ca aceea persoana care o primeste sa se bucure de ea si sa o foloseasca cu placere, aducandu-si aminte de clipele petrecute impreuna.

Un cadou bine ales este drumul spre inima oricarei femei!

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare