Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Vizualizate Recent
Niciun item

Instrumente de scris

Filtrare dupa

65,00 RON
Set din lemn de trandafir, care contine un pix din lemn cu mina albastra si suportul pentru pix. Este un cadou elegant pentru iubitorii lemnului. Inchiderea/deschiderea pixului se face prin rotire. Faptul ca totul...

32,00 RON
Set Pix MaloneSet din lemn nelacuit, contine un pix cu mina albastra si un creion intr-un suport din lemn de aceeasi culoare. Exista avantajul ca atat instrumentele de scris, cat si cutia se pot personaliza prin gravura.

15,00 RON
Pix din aluminiu in cutie de aceeasi culoare, disponibil in 5 culori. Mina de pix este neagra. Atat pixul, cat si cutia se pot personaliza prin gravura. Este un cadou ideal pentru absolvire. Dimensiune: 17.9*3.8*1.8 cm.

Un instrument de scris poate fi intotdeauna o alegere potrivita pentru cadou deoarece este un obiect care este folosit cu regularitate, mai ales daca lucrati la birou, sunteti la scoala sau facultate. Puteti gasi mai multe modele de seturi cu instrumente de scris pentru barbati si femei, clasice, moderne, elegante, si pot fi oferite si pentru copii, adolescenti, nu doar adultilor. Un set de acest gen poate sa atraga privirile. Cadoul poate fi si mai special daca persoana respectiva caruia ii daruiti acest set deschide cutia si vede numele sau initialele numelui, sau un mesaj scurt din suflet, gravat pe instrumentele de scris sau chiar pe cutie. Cu siguranta zambetul pe care il veti vedea pe obraz o sa va ofere un sentiment de bucurie si dumneavoastra.

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare