Eleganta Galben/Negru Absolvire

205,00 lei
24 ore
SFB081

Aranjament din flori taiate albe si galbene, Trandafiri, Zantedeschia, Trachelium, Gypsophila, intr-o cutie de cadouri neagra cu maner. Un cadou exceptional pentru orice ocazie, in special pentru Absolvire. 

Cant.
Ultimele produse in stoc

Acest aranjament frumos este un cadou deosebit pentru doamne, domnisoare cu orice ocazie speciala, dar este potrivit in special pentru absolvire, fiindca aranjamentele florale sunt cadouri foarte apreciate la aceste ocazii. Oferiti o surpriza minunata care va fi o amintire frumoasa pentru o persoana tanara incepand o perioada noua in viata cu acest eveniment important.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta, daca nu puteti fi contactati de curier, si livrarea se amana, florile se deterioreaza rapid, fiind inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB081
PRODUSE RECOMANDATE