Set de Pix cu Aranjament Absolvire in Cutie Bufnita

270,00 lei
24 ore
SFB231

Acest aranjament este creat cu suflet din orhidee, trandafiri albi si crini peruviani, montate in cutia din lemn cu motive de bufnita (10 x 10 x 10,5 cm), care poate fi pastrata ca amintire a gestului tau. Panglica (4 x 36 cm) contine un mesaj special pentru absolvire si felicitare. Aranjamentul este finalizat cu o toca asezata deasupra creatiei florale. Dimensiuni aranjament: 20 x 20 x 26 cm. Florile sunt asezate in burete pentru flori, ca sa-si mentina prospetimea, se recomanda udarea lor la 2-3 zile. Contine un set de pix si creion din lemn, la care atat instrumentele de scris, cat si cutia lor pot fi personalizate prin gravura cu orice text la cerere.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Metoda de personalizare
Cant.
Ultimele produse in stoc

Absolvirea este o zi cu totul speciala. Daruiti o amintire de neuitat in forma acestei aranjament floral elegant intr-o cutie cu bufnita simpatica, impreuna cu instrumente de scris elegante care pot fi foarte utile la facultate sau noul loc de munca.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul, fiecare aranjament fiind unicat. Produsele cu flori vii se livreaza de la o zi la alta, va rugam sa ridicati coletul cat de repede posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB231
PRODUSE RECOMANDATE