Graduation Box cu Ursulet Plus

226,00 lei
72 ore
SFB218

Absolvirea este egala cu felicitari, flori si cadouri. Acest aranjament contine trandafiri si garofite aranjate intr-o cutie tip carte (29 x 22 x 8 cm), in mijloc este asezat un ursulet de plus absolvent (17 x 15 x 20 cm), tinand in poala o tablita din lemn in forma de carte deschisa, care poate sa contina mesajul dorit. Dimensiuni aranjament: 29 x 22 x 27 cm. Florile sunt asezate in burete pentru flori, ca sa-si mentina prospetimea, se recomanda udarea lor la 2-3 zile.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
    Personalizarea ta:
Cant.
Se livreaza in 3 zile

Acest aranjament simpatic pentru absolvire are o eleganta deosebita datorita florilor taiate, dar contine si un ursulet dragut cu o tablita personalizabila. Va fi o amintire frumoasa despre o ocazie de neuitat.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul, toate aranjamentele fiind unicate. Produsele cu flori vii se livreaza de la o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB218
PRODUSE RECOMANDATE