Lampa Absolvire 3D cu Poza

99,00 lei
24 ore
LED46

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata, personalizata cu o grafica speciala de absolvire in care textul poate fi inlocuit cu mesajul Dvs., si cu orice poza dorita. Puteti comanda lampa cu diferite tipuri de baza, fiecare avand anumite functii sau accesorii (ceas, difuzor etc.). Lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe laptop, calculator sau powerbank prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Atentie: poza se vede clar atunci cand lumina este setata pe culoarea alba, daca setati o alta culoare, se schimba si culoarea de baza a pozei.

Click aici pentru filmul de prezentare

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
  • Max 250 car.
Suport de prindere sau baza
Cant.
Ultimele produse in stoc

O lampa personalizata este un cadou potrivit oricarei ocazii, fiind un obiect in acelasi timp practic si interesant, inedit si neobisnuit, care nu se gaseste in fiecare magazin. MrGift va ofera o selectie de lampi personalizate, cu grafici create pentru diferite ocazii. Aceasta lampa este una creata ca si cadou de absolvire, si este una speciala, fiindca va fi personalizata nu doar cu orice mesaj, citat sau alt text (va trebui sa introduceti aceasta in comanda daca doriti sa personalizati lampa cu propriul text), ci si cu o poza aleasa de Dvs. In plus, sunt disponibile diferite functii pentru lampa (ceas, difuzor etc.), deci aceasta poate fi un accesoriu practic al unei camere din casa. Cadoul perfect de absolvire, pe care il puteti comanda chiar acum!

LED46

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
PRODUSE RECOMANDATE