Tricou Dogs Before Dudes

85,00 lei
24 ore
TP266

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri pentru femei, personalizate cu grafica haioasa pentru cei care iubesc animalele, realizate din bumbac 100%, marca Gildan. Pretul contine personalizarea la o dimensiune minim A4.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Tricourile haioase sunt cadouri foarte apreciate, mai ales de catre persoane tinere. Aceste tricouri personalizate pot fi cadouri superbe pentru o domnisoara cu simtul umorului si cu un caine indragit. Persoanele care iubesc compania animalelor cu siguranta ar fi incantate sa poarte tricouri pline de personalitate cu animalul lor preferat; si daca cunosti o domnisoara cine are opinia ca un caine este cel mai bun prieten al omului, un astfel de tricou este chiar cadoul perfect pentru ea. Tricourile sunt realizate din material de calitate superioara, astfel vor dainui multa vreme fara a pierde din culoare sau forma. Sunt disponibile in marimi intre S - 2XL, astfel poti comanda un astfel de tricou pentru orice garderoba.

TP266

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE