Aranjament cu Raffaello
  • Aranjament cu Raffaello

Aranjament cu Raffaello

149,00 lei
24 ore
SFB013

Cutia cu Raffaello a fost conceputa ca sa transmita mesajul din suflet catre o persoana mult apreciata. Florile inmiresmate si Raffaello sunt aranjate cu suflet intr-o cutie rotunda. Este un cadou impresionant pentru orice ocazie.

Cant.
Ultimele produse in stoc

Aranjamentul cu Raffaello este creat din flori alese cu multa atentie. Contine trandafiri, garoafe şi santini, care prin culori se asorteaza cu ambalajul Raffaello şi cu cutia in care au fost asezate cu mare atentie la detalii. Creatia a fost finisata cu muschi de Islanda. Diametrul aranjamentului: 190*160mm.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, altfel florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB013
PRODUSE RECOMANDATE