Secret box cu cadou
  • Secret box cu cadou
  • Secret box cu cadou

Secret Box Cu Cadou

157,00 lei
24 ore
SFB018

Aranjamentul "Secret Box cu cadou" este conceput din suflet pentru a veni in intampinarea Dumneavoastra pentru Valentine's Day si nu numai. Creatia contine trei fire de trandafir rosu aranjate intr-o cana cu mesaj si un soricel din plus cu tricou rosu ce se asorteaza perfect cu culoarea trandafirilor. Tricoul poate fi personalizat cu mesaj, contra cost.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Metoda de personalizare
Cant.
Ultimele produse in stoc

Aranjamentul este creat din combinatia a trei fire de trandafir cu un soricel din plus cu tricou rosu si cu o cana personalizata cu mesaj potrivit pentru Valentine's Day; toate aranjate cu stil intr-o cutie in forma de inima. Cana are volum de 375 ml. Este permisa spalarea automata repetata. Aranjamentul are dimensiuni: 220*280 mm.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati comanda in cat de scurt timp posibil, altfel florile se deterioreaza rapid, fiind inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB018
PRODUSE RECOMANDATE