Carte cu flori
  • Carte cu flori

Aranjament Carte Cu Flori

124,00 lei
24 ore
SFB136

Aranjamentul floral “Carte cu flori” este conceput special pentru iubitorii de flori. Contine Ranunculus, Freesia, Santini, Narcise, flori care ofera impresia unui colt din natura.  Toate acestea sunt asezate intr-o cutie din carton in forma de carte. Adaugam si mesajul tau special pe o placuta din lemn gravata sau un carton elegant imprimat, contra cost.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Metoda de personalizare
Cant.
Ultimele produse in stoc

Acest aranjament floral elegant este perfect pentru cadou de absolvire, zi de nastere si nu numai: poate tine locul si unui obiect de decor ideal pentru saloane de infrumusetare sau camere de zi. Dimensiuni: 170*140*150 mm.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati comanda in cat de scurt timp posibil, altfel florile se deterioreaza rapid, fiind inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB136
PRODUSE RECOMANDATE