Tort Dormi cu Flori Colorate

201,00 lei
24 ore
SFB126

Acest aranjament a fost conceput ca sa transmita mesajul din suflet catre o educatoare, invatatoare, dar si pentru copiii din aceeasi clasa. Florile sunt aranjate cu suflet intr-o cutie confectionata din prajituri Dormi. Florile pentru doamna invatatoare, dulciurile pentru copii. Acest aranjament contine: TRANDAFIR RHODOS, TROS, CHRISANTEMA TIP MARGARETA. Dimensiunea cutiei se modifica in functie de nr. prajiturilor.

Cant.
Ultimele produse in stoc

Un aranjament elegant, dar in acelasi timp si jucaus. Este un cadou impresionant pentru inceperea sau sfarsitul anului scolar.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor pot diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati comanda in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB126
PRODUSE RECOMANDATE