Cana cu Flori pentru Invatatoare

73,00 lei
24 ore
SFB127

Acest aranjament a fost conceput ca sa transmita mesajul din suflet catre o educatoare, invatatoare, la inceperea sau sfarsitul anului scolar pentru copii, sau alte ocazii cand doriti sa prezentati un cadou special pentru educatori. Florile sunt aranjate intr-o cana personalizata special pentru doamna invatatoare. Este un cadou impresionant, elegant. Acest aranjament contine: TRANDAFIR ALB, TROS, CHRISANTEME TIP MARGARETADimensiuni: 110*160 cm.

Cant.
Ultimele produse in stoc

Un cadou elegant, de bun gust, conceput si creat de noi pentru a transmite un mesaj special la inceputul sau sfarsitul anului scolar.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor pot diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati comanda in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB127
PRODUSE RECOMANDATE