Cutie Inima cu Trandafiri

85,00 lei
24 ore
SFB167

Aranjament din 3 fire de trandafiri, conceput din suflet pentru a transmite un mesaj de iubire in momente speciale din viata. Cutia in care florile sunt aranjate este din lemn, si are forma unei inimi. I se poate atasa o eticheta din lemn, care poate fi personalizata prin gravura cu un text, eventual un nume.

Dimensiuni cutie: 8 x 10 x 11 cm. Inaltime aranjament: 14 cm.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Metoda de personalizare
Cant.
Ultimele produse in stoc

Acest aranjament cu trandafiri rosii este un cadou romantic pentru momente speciale, cum ar fi o aniversare sau Ziua Indragostitilor. Trandafirile rosii sunt asociate cu pasiunea romantica; iar in aceasta cutie frumoasa in forma de inima, sunt perfecti pentru a transmite un mesaj de iubire.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB167
PRODUSE RECOMANDATE