PRODUSE RECOMANDATE

Aranjamente/Pachete Sarbatori de Iarna

Produse, combinatii de produse, pachete de cadouri pentru a va ajuta sa alegeti un cadou deosebit stand in casa in fotoliu, langa o cana de ceai in zilele reci de iarna, doar prin butonare pe calculator. Puteti alege un cadou complex, cu produse personalizabile pentru familie, prieteni, colegi de birou, chiar si pentru sefi. 

Aranjamente/Pachete Sarbatori de Iarna

Filtre active

Pachet Cadou de Craciun pentru Bunic

0 Recenzie(i)
Pret 129,00 lei

Un cadou complex de Craciun pentru Bunic, care contine un glob pentru bradul de Craciun autogonflabil cu mesaj pentru bunic, un set de carti de joc poker, o unealta multifunctionala, o sticluta de tuica de prune de 50 ml si un pahar din otel inoxidabil pentru tarie de 30 ml, toate aranjate intr-o cutie din lemn de 21 x 15 x 8.5 cm.  Capacul cutiei poate fi personalizat cu orice grafica sau text prin gravura sau prin imprimare.

Pachet Cadou de Craciun pentru Bunica

0 Recenzie(i)
Pret 239,00 lei

Un cadou complex de Craciun pentru Bunica, care contine o cana ceramica personalizata, un borcan de miere de 250 ml, un suport lumanare din ceramica in forma de casuta, praline de ciocolata, un glob pentru bradul de Craciun autogonflabil cu mesaj pentru bunica si un sort de bucatarie rosu, si acesta personalizat, toate aranjate intr-o cutie din lemn de 27 x 25 x 30 cm. Toate personalizarile sunt incluse in pretul afisat.

Aranjament Advent cu Pitic

0 Recenzie(i)
Pret 83,00 lei

Aranjamentul de Advent cu Pitic este confectionat intr-o cutie din lemn in forma de stea cu dimensiuni de 18 x 5 cm, contine 4 lumanari sfesnic de culoare rosie de 23 cm, o papusa poly de 11 cm, globuri de sticla si conuri. Este finisat cu muschi de Islanda.

Dimensiuni aranjament: 18 x 25 cm. Este o alegere eleganta pentru masa de Craciun. 

Fiecare aranjament de masa MrGift este unicat, accesoriile pot diferi fata de poza initiala.

Aranjament "Peisaj de Advent"

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Aranjamentul Peisaj de Advent este creat intr-o cutie din lemn tip poseta, dimensiuni: 20 x 7 x 7 cm. Contine 4 lumanari sfesnic de 20 cm, conuri, globuri de sticla, casuta si brad din lemn, finisat cu muschi de Islanda si brad artificial.

Dimensiuni aranjament: 24 x 13 x 23 cm. Este o alegere eleganta pentru masa de Craciun. 

Fiecare aranjament MrGift este unicat, accesoriile pot diferi fata de poza initiala.

Pachet Cadou "Craciun cu Flutti"

0 Recenzie(i)
Pret 166,00 lei

Pachet Cadou "Craciun cu Flutti"- un cadou inedit pentru sarbatorile de iarna, chiar si pentru o zi de nastere din aceasta perioada. Contine: o cana termos cu motive de iarna (rosu sau albastru) de 310 ml, o cutie Flutti (rosu sau albastru) plina cu praline de ciocolata si un domino din lemn, cu motive de iarna, toate asezate intr-o sacosa rosie decorata cu cureaua amuzanta a Mosului, de dimensiuni : 224 x 160 x 85 mm.

Termosul si capacul dominoului se pot personaliza prin gravura, pretul pentru o suprafata este 10 lei.

Pachet Cadou "Craciunul Rosu"

0 Recenzie(i)
Pret 239,00 lei

Pachet Cadou "Craciunul Rosu" - un cadou inedit pentru sarbatorile de iarna, chiar si pentru o zi de nastere din aceasta perioada. Contine: un aparator de urechi cu motive de iarna, din material moale, comod la purtat si calduros, un Powerbank cu Incalzitor Maini de 4500 mAh, si o figurina Om de zapada dansator din ceramica, toate asezate intr-o sacosa rosie decorata cu cureaua amuzanta a Mosului, de dimensiuni : 224 x 160 x 85 mm. 

Pachet Cadou "Vinul de Craciun"

0 Recenzie(i)
Pret 188,00 lei

Pachet Cadou "Vinul de Craciun" - un cadou exceptional pentru orice doamna/domnisoara pentru sarbatorile de iarna, chiar si pentru o zi de nastere din aceasta perioada. Contine: un fular rosu cu motive de iarna de 40*200 cm, material moale, comod la purtat, un vin rosu Liliac de 0.75 l, asezat intr-o cutie din lemn cu motive de Craciun de 10*10*30 cm, cu o sapca rosie. Se poate include si o eticheta din lemn, care poate fi personalizata la cerere, prin imprimare color, sau prin gravura, astfel cadoul devine si mai special.

Pachet Cadou "Steaua Nordului" in Cutie din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 187,00 lei

Pachet Cadou "Steaua Nordului" in Cutie din Lemn. Este un cadou exceptional cu ocazia sarbatorilor de iarna. Contine o busola, o bricheta electrica, o sticla de tuica de prune de 250 ml, si un pahar special inox pentru bauturi scurte de 8 cl. Cutia se poate personaliza cu un text sau grafica prin gravura, eticheta pe sticla de tuica se poate personaliza prin imprimare cu orice poza, grafica sau text.

Dimensiuni cutie: diametru - 23 cm, inaltime - 5,5 cm.

Pachet Cadou "Warm Up" cu Pulover in Cutie din Lemn - este un cadou exceptional cu ocazia sarbatorilor de iarna, cu produse de calitate superioara. Contine un pulover cu motive de iarna, o sticla de tuica de capsuni de 250 ml de 48 grade, si un pahar special pentru bauturi scurte de 8 cl. Grafica de pe cutie se poate schimba la cerere, i se poate adauga si un text sau grafica prin gravura sau imprimare UV, sticluta se poate personaliza prin imprimare cu orice poza, grafica sau text, prin schimbarea etichetei.

Pretul afisat contine toate personalizarile.

Dimensiuni cutie: 34 x 28 x 12 cm.

Pachet Cadou "Gingerbread" cu Sucitor in Cutie din Lemn. Contine un sucitor din lemn (43 x 6 cm), un set de doua spatule din silicon si bambus, un set decorat prajituri cu o forma decorativa cu 3 laturi diferite (13 x 13 cm), o punga pentru decorat cu 6 capete diferite, un set forme de patiserie cu 5 tipuri de marimi si forme diferite intr-o cutie rotunda din inox, o lingura din lemn, un borcan de miere cu scortisoara de 250 g, si un sort de bucatarie din bumbac de 70 x 85 cm, toate aranjate intr-o cutie din lemn productie proprie, personalizat pe capac. Partile din lemn, sortul de bucatarie si eticheta de pe miere pot fi personalizate prin gravura sau imprimare.

Pretul personalizarilor este inclus in pretul afisat.

Pachet Cadou "Ciuperci" in Cutie din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 186,00 lei

Pachet Cadou "Ciuperci" in Cutie din Lemn - un cadou exceptional pentru iubitorii de ciuperci. Contine: un borcan de pateu de ciuperci de 314 ml, o sticluta de tuica de prune de 0.05 l, un pahar pentru tarie din inox, de 30 ml si un cutit special de ciuperci, aranjate elegant intr-o cutie din lemn, productie proprie. Se poate alege din doua tipuri de grafice pe capacul cutiei. Toate produsele din pachet (in afara de pahar) se pot personaliza la cerere cu orice poza, grafica sau text prin gravare sau imprimare UV, de asemenea grafica de pe cutie se poate schimba la cerere. Pretul afisat contine toate personalizarile.

Dimensiuni cutie: 21 x 15 x 8.5 cm.

Pachet Cadou cu Turta Dulce

0 Recenzie(i)
Pret 191,00 lei

Pachet Cadou cu Turta Dulce. Contine un fular cu motive de Craciun, de 40 x 200 cm, o cana termos cu perete dublu tot cu motive de Craciun, de 310 ml, si o punga de turta dulce aranjate intr-o casuta din Povesti din Lemn, productie proprie. Dimensiuni: 27 x 25 x 30 cm. Este un cadou special pentru Craciun sau Mos Nicolae. Se poate include o eticheta din lemn, personalizata la cerere, prin imprimare color, sau prin gravura, sau chiar casuta poate fi personalizata cu orice text prin gravura pe laturi si/sau acoperisul. Cana termos poate fi gravata cu un text scurt, aceasta se face contra cost.

Aranjament de Masa Black & White

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Aranjament alb-negru, pentru masa de Craciun, confectionat pe o farfurie ceramica patrata, de 17-17 cm, o lumanare in forma de brad de 15 cm inaltime, un ingeras Poly de 5 cm, globuri de sticla de diferite marimi, plante natural uscate. Este finisat cu muschi de Islanda si brad artificial. Dimensiune aranjament: 17x17x18 cm.

Este special pentru cei dragi sau pentru masa de Craciun!

Fiecare aranjament MrGift este unicat, accesoriile pot avea mici diferente fata de poza initiala.

Aranjament de Craciun Natur-Auriu

0 Recenzie(i)
Pret 153,00 lei

Aranjament natur-auriu, contine 3 lumanari sfesnic de 30 cm, plante naturale uscate, globuri din sticla si o papusa poly de 14 cm. Aranjamentul este confectionat pe un platou patrat din lemn de 20 x 20 x 3 cm, finisat cu brad artificial si muschi de Islanda. Dimensiune aranjament: 20 x 20 x 32 cm.

Este special pentru cei dragi sau pentru masa de Craciun!

Fiecare aranjament MrGift este unicat, accesoriile pot avea mici diferente fata de poza initiala.

Sacosa cu Bunatati Mos Craciun

0 Recenzie(i)
Pret 88,00 lei

Set Mos Craciun, care contine intr-o sacosa de cadouri cu motive de Craciun, din material sintetic, un joc Domino cu desene de Craciun, un creion Mos, ciocolata si o masinuta transparenta plina cu bunatati. 

Dimensiuni : 200 x 220 mm, lungimea manerului: 340 mm.

Coronita de Usa pentru Sarbatori

0 Recenzie(i)
Pret 78,00 lei

Coronita din nuiele natur (diam.: 30 cm), decorat cu plante uscate, globuri din sticla, elemente specifice de sarbatori, contine un balansoar din lemn (12*10cm). Finisat cu muschi de Islanda. Este perfect pentru intampinarea musafirilor pe timp de sarbatori de iarna.

Fiecare aranjament MrGift este unicat, accesoriile pot avea mici diferente fata de poza initiala.

Aranjament de Sarbatori "Lumea jucariilor"

0 Recenzie(i)
Pret 125,00 lei

Aranjamentul a fost conceput din suflet cu ideea de a va bucura de frumusetea si bogatia naturii in timp de sarbatori. Este confectionat in culori traditionale de Craciun. Pe o tava patrata din lemn (20*20cm), contine 4 lumanari sfesnic hand made (28cm), decorat cu globuri din sticla, figurine de sarbatori, plante uscate, tren de jucarie din lemn (15*2,5*4,5 cm), si un spargator de nuci din material ceramic (9cm). Finisat cu muschi de Islanda si brad normandian natural.

Dimensiune aranjament: 20*20*30cm 

Fiecare aranjament MrGift este unicat, accesoriile pot avea mici diferente fata de poza initiala.

Platou Lemn cu Lumanari in Forma de Con

0 Recenzie(i)
Pret 187,00 lei

Platou lemn cu lumanari in forma de con. Aranjament elegant pentru masa de Craciun, pe un platou de lemn, de 60 x 14 cm, cu lumanari in forma de con de inaltime de 12cm, decorat cu un cerb alb de 20 cm, brad artificial, globuri de sticla si muschi de Islanda.

Fiecare aranjament MrGift este unicat, accesoriile pot avea mici diferente fata de poza initiala.

Aranjament Alb de Sarbatori

0 Recenzie(i)
Pret 65,00 lei

Aranjament Alb de Sarbatori - Este confectionat pe platou din metal in forma de stea, de culoare alba cu diametru de 15 cm, contine o lumanare alba de 6 x 11 cm, cu aspect rusticplante uscate, globulete de Craciun si alte elemente tipice sarbatorilor de iarna, finisat cu muschi de Islanda.

Dimensiuni aranjament: 15 x 11 cm. Este un aranjament special pentru cei dragi sau pentru masa de Craciun.

Fiecare aranjament MrGift este unicat, accesoriile pot avea mici diferente fata de poza initiala.

Aranjament Rosu de Sarbatori

0 Recenzie(i)
Pret 65,00 lei

Un aranjament elegant pentru sarbatorile de iarna, confectionat pe platou din metal in forma de stea, de culoare rosie cu diametru de 15cm, contine o lumanare rosie de 6 x 11 cm, cu aspect rusticplante uscate, globulete de craciun si alte elemente tipice sarbatorilor de iarna, finisat cu muschi de Islanda.

Dimensiuni aranjament: 15 x 11 cm. Este un aranjament special pentru cei dragi sau pentru masa de Craciun.

Fiecare aranjament MrGift este unicat, accesoriile pot avea mici diferente fata de poza initiala.

Coronita Advent Natur

0 Recenzie(i)
Pret 81,00 lei

Aranjament Advent elegant, rustic, de culoare natur cu 4 lumanari crem. Este confectionata pe o coronita din muschi de diametru de 25 cm, pe care sunt aranjate elegant cele 4 lumanari necesare pentru cele 4 duminici de dinainte de Craciun, cu un cerb din lemn de 9.5 cm si decoruri specifice de sarbatori de iarna.  Este un aranjament special pentru cei dragi sau pentru masa de Craciun. 

Fiecare aranjament MrGift este unicat, accesoriile pot avea mici diferente fata de poza initiala.

Set Cadou cu Vin pentru Craciun

0 Recenzie(i)
Pret 205,00 lei

Set Cadou cu Vin pentru Craciun, contine un vin, un set de pix si creion, un pahar pentru vin, o agenda, combinate cu accesorii de sarbatori de iarna, toate aranjate cu stil intr-o cutie de carton elegant. Cutia este legata cu un snur cu decoratii de sarbatori, la care se ataseaza o eticheta din lemn, care se poate personaliza prin gravura cu un text pe ambele parti. De asemenea pixul si creionul se pot personaliza prin gravura, iar eticheta pe sticla de vin cu orice text sau poza doriti. Pretul personalizarilor este inclus in pretul afisat.

Dimensiuni cutie: 28 x 9.5 x 20 cm

Coronita Advent Elegant

0 Recenzie(i)
Pret 87,00 lei

Aranjament Advent elegant, creat din suflet, de culoare crem. Este confectionat din trandafiri de scoarta, globuri de sticla, si patru lumanari de 9 cm, toate de nuantele culorii crem, finisat cu muschi de Islanda, asezate cu stil pe o farfurie neagra. Este un aranjament special pentru cei dragi sau pentru masa de Craciun. Dimensiuni : Inaltime 12 cm, latime 17 cm. Fiind facute de mana, pot fi mici diferente intre coronite.

Aranjament Elegant de Advent

0 Recenzie(i)
Pret 125,00 lei

Aranjament elegant pentru Advent, de culoare verde cu lumanari rosii sau crem de aceleasi dimensiuni, 4x8 cm. Este confectionata pe o coronita din muschi de diametru de 25 cm, pe care sunt aranjate elegant cele 4 lumanari necesare pentru cele 4 duminici de dinainte de Craciun, pe un suport din placa de lemn, decorata prin gravura cu motive de iarna si elemente specifice de sarbatori, plante naturale uscate, globulete rosii, conuri de brad.  Este un aranjament special pentru cei dragi sau pentru masa de Craciun. Aranjamentele fiind facute de mana, pot fi mici diferente fata de poza initiala. Placuta din lemn poate fi personalizata cu grafica proprie, sau text.

Aranjament Craciun Mov

0 Recenzie(i)
Pret 90,00 lei

Aranjament Craciun Mov - Un aranjament simplu, dar elegant confectionat pe un platou rotund alb cu diametru de 26 cm, creat din globuri de Craciun argintiu-mov, conuri de brad, plante uscate, o lumanare parfumata de 6.5 x 14 cm. Finisat cu muschi de Islanda. Lumanarea este folosita ca si decoratiune, daca se aprinde, nu lasati nesupravegheat.

Dimensiuni aranjament: 26 x 18 cm.  Este un aranjament special pentru cei dragi sau pentru masa de Craciun!

Fiecare aranjament MrGift este unicat, accesoriile pot avea mici diferente fata de poza initiala.

Aranjament de Sarbatori de Iarna in Cutie Rotunda

0 Recenzie(i)
Pret 110,00 lei

Aranjament de Sarbatori de Iarna in Cutie Rotunda. Contine trei lumanari decorative in forma de brad, de 7 cm inaltime, o figurina Spargator de Nuci, de 9 cm, conuri de brad, trandafir cedru, plante uscate, globuri de sticla si pasla, finisat cu muschi de Islanda, toate aranjate intr-o cutie din carton rotund, de culoare natur, cu diametru de 17 cm, decorata cu o panglica cu grafica de Craciun.  Dimensiune aranjament : 17 x 15 cm.

Personalizarea o recomandam prin imprimarea unei felicitari pe un carton de lux, la 10 lei/buc.

Fiecare aranjament MrGift este unicat, accesoriile pot avea mici diferente fata de poza initiala.