Tricou Autoszerelok pentru Barbati

69,00 lei
24 ore
TP271

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri pentru barbati, din bumbac 100%, gata personalizate pentru mecanici cu grafica amuzanta in limba maghiara "Minden férfi egyenlőnek születik, de csak a legjobbak lesznek autószerelők" (traducere: "Toti barbatii sunt nascuti egali, dar numai cei mai buni devin mecanici"). Pretul afisat contine personalizarea la o dimensiune intre A4 si A3.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Mecanicii auto au o meserie foarte importanta. Daca cunosti un mecanic vorbitor de limba maghiara si doresti sa-i daruiesti un cadou haios, dar totusi personal, alege acest tricou personalizat cu grafica amuzanta. Tricoul este disponibil in doua culori simple care se asorteaza perfect atat cu grafica, cat si cu orice tinuta lejera, si este realizat din material de calitate, foarte placut la purtat. Poti alege nu doar culoarea, ci si marimea dintr-o selectie intre S si 2XL. Este o alegere ideala pentru tata, bunicul, cineva din familie, un prieten drag - oricine este mecanicul tau preferat, cu siguranta se va bucura de un astfel de cadou!

TP271

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE