Tricou A Legjobb Apak

85,00 lei
24 ore
TP273HU

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri pentru barbati din bumbac 100%, marca Gildan, personalizate pentru Tata cu grafica in limba maghiara "A legjobb apák márciusban születnek", un cadou ideal de zi de nastere in orice perioada a anului, fiindca luna sarbatoritului se poate schimba la cerere. Pretul afisat containe personalizarea.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Cauti un cadou simplu, dar special de zi de nastere pentru Tata? Un tricou personalizat este cadoul cu care nu poti da gres. Aceste tricouri sunt personalizate cu text de zi de nastere pentru Tata, care poate fi modificat in functie de luna in care sarbatoriti aceasta ocazie importanta. Sunt realizate din material de calitate, disponibile in marimi intre S si 2XL, astfel cu siguranta vei gasi tricoul potrivit oricarei garderobe. Sunt atat practice cat si stilate, si in acelasi timp un cadou special si personal care va ramane o amintire frumoasa pentru mult timp. De fapt: cadoul ideal!

TP273HU

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE