Tricou 18+32 EN pentru Barbati

85,00 lei
24 ore
TP282EN

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru barbati, marca Gildan, material: bumbac 100%. Pretul afisat contine personalizarea cu grafica haioasa: "I am 18 years old + 32 years of experience". Un cadou ideal pentru o zi de nastere.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

A ajunge la varsta de 50 de ani este o ocazie cu totul speciala care merita un cadou la fel de special. Acest tricou amuzant a fost creat pentru cei cu simtul umorului si un suflet tanar: cei care stiu ca a avea 50 de ani nu inseamna ca nu te poti simti de parca ai avea 18. Doar cu mai multe amintiri frumoase, nu-i asa? Alege acest tricou ca si cadou pentru o astfel de persoana - este o surpriza excelenta de zi de nastere, stilat si amuzant, dar si practic in acelasi timp, fiindca tricourile personalizate pot fi folosite aproape oriunde in viata de zi cu zi. Nu vei da gres cu un astfel de cadou!

Tricourile personalizate sunt realizate din material de calitate, foarte placut de purtat; marimi disponibile: intre S si 2XL.

TP282EN

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE