Tricou 18 Years pentru Barbati

69,00 lei
24 ore
TP285EN

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri pentru barbati marca Gildan Softstyle, din bumbac de calitate 100%. Pretul afisat contine personalizarea de o dimensiune intre A4 si A3, cu grafica amuzanta de zi de nastere in limba engleza "18 Years".

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Fiecare zi de nastere este o ocazie unica si speciala, iar cea de 18 ani este una dintre cele mai speciale dintre toti. In aceasta zi, tinerii devin adulti; o astfel de ocazie merita sa fie sarbatorita din plin. Si cu un cadou de neiutat - cum ar fi un tricou haios si interesant, creat pentru aceasta zi - orice petrecere de zi de nastere va deveni una foarte memorabila. Tricourile sunt in acelasi timp cadouri practice si la moda, fiindca un tricou lejer se poate folosi in multe feluri. De fiecare data cand sarbatoritul poarta acest tricou, el se va aminti de ziua sa de nastere cu un zambet pe buze. In plus, aceste tricouri sunt realizate din material de calitate, rezistent si comod de purtat, care va dainui multa vreme. In scurt, acest tricou este cadoul perfect!

Marimi disponibile pentru acest tricou: intre S si 2XL.

TP285EN

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE