Tricou A-badass Daddy

85,00 lei
24 ore
TP243

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru barbati, marca Gildan Softstyle, din bumbac 100%. Pretul afisat contine personalizarea de o dimensiune intre A4 si A3, cu grafica amuzanta pentru Tata.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

A fi un tata inseamna multa rabdare, multe provocari, multe probleme... si multa iubire, multe clipe frumoase cu familia. Daca se apropie o ocazie speciala in viata tatalui tau - o zi de nastere, o aniversare de nunta etc. - si vrei sa-ti exprimi iubirea si aprecierea catre el, surprinde-l cu acest tricou simpatic creat pentru tatici. Sau poate cunosti cineva din familie sau cercul de prieteni care tocmai a devenit tata; o astfel de ocazie merita un cadou cu totul special care cu siguranta ii va aduce un zambet pe buze. Tricourile Gildan sunt realizate din bumbac de calitate, rezistent si placut de purtat; sunt disponibile in mai multe marimi si culori, deci la noi exista un tricou potrivit pentru gusturile fiecaruia!

Marimi disponibile: intre S si 2XL.

TP243

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE