Tricou Asa Arata un Tata

85,00 lei
24 ore
TP249-BL

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru barbati, marca Gildan Softstyle, din bumbac 100%. Pretul afisat contine personalizarea de o dimensiune intre A4 si A3, cu textul "Asa arata un tata adevarat la 45 de ani". La cerere, numarul din grafica se poate modifica, va rugam sa specificati varsta dorita in comanda.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Zilele de nastere sunt ocazii unice si importante in viata, momente frumoase sarbatorite cu familia su prietenii. Tatal tau merita un cadou special la fiecare, nu-i asa? Daca vrei sa-l surprinzi cu ceva practic, dar totusi inedit si creat din inima, un tricou personalizat este alegerea ideala. Acest tricou va fi personalizat in functie de varsta tatalui tau, astfel poate fi un cadou excelent pentru orice varsta. In plus, tricourile marca Gildan sunt realizate din material de calitate, deci vor dainui multa vreme ca o amintire frumoasa. Nu mai astepta, comanda unul acum, si cu siguranta vei avea mult succes cu acest cadou!

TP249-BL

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE