Tricou Asa Arata un Tata si un Sot

85,00 lei
24 ore
TP250-RE

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri din bumbac 100%, marca Gildan, pentru barbati. Pretul afisat contine personalizarea cu grafica "Asa arata un tata fericit si un sot iubit la 30 de ani", intr-o dimensiune intre A4 si A3. La cerere, numarul din grafica se poate modifica, va rugam sa specificati varsta dorita in comanda.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Cand o familie decide sa surprinda o persoana iubita impreuna, este important sa alegeti un cadou care exprima sentimentele tuturor. Din fericire, noi avem solutia perfecta! Acest tricou personalizat pentru Tata poate fi un cadou daruit din inima de catre toti din familie, mai ales pentru o zi de nastere. Varsta de pe tricou se poate schimba cu orice varsta dorita, deci indiferent de cati ani are tatal si sotul iubit, aveti cadoul perfect pentru el. In plus, acest tricou este disponibil in mai multe culori si marimi, astfel puteti alege cea mai potrivita varianta pentru sarbatorit. Un astfel de tricou va fi o piesa foarte apreciata a garderobei, pentru multa vreme!

Tricourile Gildan sunt realizate din material de calitate. Marimi disponibile pentru acest tricou: intre S si 2XL.

TP250-RE

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE