Tricou Otven pentru Barbati

85,00 lei
24 ore
TP238

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate marca Gildan, pentru barbati, material: bumbac 100%. Pretul afisat contine personalizarea cu grafica de zi de nastere in limba maghiara, intr-o dimensiune intre A4 si A3.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Varsta de 50 de ani este cu adevarat speciala - o jumatate de secol! O persoana care ajunge la aceasta varsta are multe amintiri si experiente minunate in viata, dar si multe momente frumoase de trait care numai acum urmeaza. Si cand toata familia decide sa il surprinda impreuna cu aceasta ocazie, merita sa alegeti un cadou de neuitat. Acest tricou este personalizat in limba maghiara, cu un mesaj din inima de la toata familia: un cadou plin de iubire care cu siguranta va fi mult apreciat de catre sarbatorit. Aceste tricouri sunt fabricate din material de calitate, placut de purtat si durabil, deci indiferent de ce marime si culoare alegeti, tricoul va ramane o amintire frumoasa pentru multa vreme!

TP238

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE