Tricou Mi-au trebuit pentru Barbati

85,00 lei
24 ore
TP242

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri din bumbac pentru barbati, marca Gildan Softstyle. Pretul afisat contine personalizarea cu grafica funny, interesanta  intr-o dimensiune intre A4 si A3. Un cadou excelent de ziua de nastere pentru cei care au 40 de ani, sau orice varsta, prin modificarea nr de ani.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Limba personalizarii
Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Cei cu simtul umorului pot aprecia un tricou haios indiferent de ocazie. In plus, un tricou personalizat este chiar cadoul perfect, fiindca tricourile unice sunt la moda si merg foarte bine cu tinute lejere. Aceste tricouri amuzante sunt personalizate pentru cei vorbitori de limba maghiara sau romana, care isi sarbatoresc ziua de nastere de 40 sau orice alt numar de ani, cu grafica stilata in culori vii, si un mesaj funny. Sunt realizate din material de calitate, in mai multe marimi (intre S si 2XL), deci va fi foarte usor sa alegeti tricoul perfect pentru sarbatorit. Un cadou superb!

TP242

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE