Tricou Autoszerelo Vagyok pentru Barbati

85,00 lei
24 ore
TP256-BL

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri pentru barbati din bumbac 100%, marca Gildan, personalizate. Pretul afisat contine personalizarea de o dimensiune intre A4 si A3, cu grafica amuzanta in limba maghiara pentru mecanici auto.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Mecanicii auto au o slujba dificila, deci merita sa le aratam ca apreciem ceea ce fac zi cu zi. Daca cunosti un mecanic cu simtul umorului, vorbitor de limba maghiara, si cauti un cadou interesant si amuzant pentru el pentru o ocazie speciala, noi te putem ajuta! Acest tricou este personalizat cu un text haios (traducere: "Sunt mecanic auto, ca sa economisim timpul, sa stabilim ca mereu am dreptate!"), care cu siguranta va primi un zambet sau poate chiar un raset sincer in raspuns. In plus, aceste tricouri sunt din material de calitate, durabil si comod de purtat; sunt disponibile in mai multe culori si marimi, deci este usor sa alegi tricoul perfect pentru gusturile celui care il primeste. Nu poti da gres cu acest cadou!

TP256-BL

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE