Tricou Amiota Apa Vagyok

69,00 lei
24 ore
TP246HU

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri pentru barbati din bumbac 100%, marca Gildan. Pretul afisat contine personalizarea cu grafica simpatica pentru un tata, in limba maghiara, intr-o dimensiune intre A4 si A3.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

"De cand sunt tata, mi-am dat seama ca se poate trai fara somn si mancat, dar fara ei nu se poate" - spune acest tricou (in limba maghiara), un sentiment pe care fiecare tata il cunoaste. Daca esti un tata mandru de copiii tai, acest tricou a fost creat tocmai pentru tine! Sau poate cunosti un tata cu copii tineri din familie sau cercul de prieteni, si cauti un cadou special pentru el - in acest caz, nu vei da gres cu acest tricou. Tricourile Gildan sunt fabricate din material de calitate, durabil si foarte comod, si pot fi purtate oriunde: pe strada, pentru activitati sportive, chiar se poate dormi in el... daca un tata cu copii nou-nascuti mai stie ce inseamna "a dormi". Oricum, acest tricou este un cadou superb!

Marimi disponibile pentru acest tricou: intre S si 2XL.

TP246HU

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE