Tricou Boldog Szulinapot pentru Barbati

85,00 lei
24 ore
GI64000-IG

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru barbati, marca Gildan, din bumbac 100%. Pretul afisat contine personalizarea cu grafica amuzanta de zi de nastere pentru cei de 50 de ani, in limba maghiara, intr-o dimensiune intre A4 si A3.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Doar pentru ca unii cred ca a avea 50 de ani este egala cu batranetea nu inseamna ca aceasta este adevarul. A ajunge la 50 de ani este o ocazie speciala care merita sa fie sarbatorita cu veselie. Si ce poate inveseli pe cineva mai mult decat un tricou haios, care va arata tuturor din jur ca el se simte foarte bine la aceasta varsta? Acest tricou are o grafica amuzanta, plina de personalitate (traducerea textului: "La multi ani! Mi-au trebuit 50 de ani sa arat asa de bine!"), disponibil in mai multe marimi, si doua culori care se asorteaza excelent cu orice tinuta lejera. In plus, tricourile Gildan sunt realizate din material moale, de calitate, deci sunt foarte placute de purtat. Nu ezita, surprinde-ti prietenul sau membrul familiei cu un cadou care cu siguranta ii va aduce un zambet pe buze!

Acest tricou se poate comanda in marimi intre S si 2XL.

GI64000-IG

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE