Tricou Farmacist pentru Barbati

69,00 lei
24 ore
GI64000-WH

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru barbati, cu grafica haioasa: "Stai calm, sunt farmacist, pot sa citesc ce a scris medicul tau", care se poate comanda in limba romana, maghiara sau engleza. Tricourile sunt marca Gildan, din bumbac 100%, disponibile in culorile alb, rosu si negru, si in cinci marimi pentru fiecare culoare.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Limba personalizarii
Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Atunci cand cautam un cadou cu totul special celor dragi, unul personalizat este cea mai buna alegere. De exemplu, cand daruim cu ocazia absolvirii de la facultate, sau al primului loc de munca, un cadou care reprezinta profesia aleasa este garantat sa fie o surpriza placuta pentru sarbatorit. Acest tricou a fost personalizat cu o grafica speciala pentru farmacisti cu simtul umorului, si este cadoul perfect de absolvire, zi de nastere, sau de orice alta ocazie care cere un cadou memorabil. Tricoul este marca Gildan Softstyle, din bumbac de calitate 100%, moale si comod de purtat. Este disponibila o varietate de optiuni in diferite culori, marimi si limbi, din care poti alege varianta perfecta pentru oricine!

GI64000-WH

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE