Tricou Aktiv Nyugdijas pentru Barbati

85,00 lei
72 ore
TP301HU

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru barbati, cu o grafica amuzanta in limba maghiara "Így néz ki egy aktív nyugdíjas" ("Asa arata un pensionar activ"). Tricourile sunt din bumbac 100%, marca Gildan, puteti alege din mai multe culori si marimi.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Limba personalizarii
Marime
Culoare
Cant.
livrare 3-7 zile

Pensionarea este un stadiu nou al vietii, care inseamna pur si simplu mai mult timp liber pentru activitatile preferate. Pescuit, citit, plimbat, odihna... exista foarte multe moduri ideale de a petrece timp. Si daca cunoasteti un pensionar caruia ii place sa foloseasca toate orele libere care ii stau la dispozitie pentru hobby-urile preferate, acest tricou poate fi cadoul perfect pentru el. Tricourile noastre personalizate sunt din bumbac de calitate 100%, material moale si comod de purtat, si sunt disponibile in mai multe culori si marimi. Un astfel de tricou poate fi un cadou stilat cu ocazia pensionarii unui prieten, unui membru al familiei, sau chiar si al unui coleg.

TP301HU

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE