Tricou Promotia 2022 pentru Barbati

69,00 lei
24 ore
TP308

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Aceste tricouri pentru barbati sunt marca Gildan, din bumbac 100%, personalizate cu o grafica stilata de absolvire pentru promotia 2022. Puteti alege limba personalizarii (limbi disponibile: RO, HU, EN), de asemenea si culoarea graficii (albastru, verde sau rosu), si marimea tricoului (marimi disponibile: intre S si 2XL). Pretul contine personalizarea.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Limba personalizarii
Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Un tricou personalizat este un cadou ideal pentru orice categorie de varsta, fiindca tricourile pot adauga stil si personalitate oricarei tinute. La noi gasiti o gama larga de tricouri gata personalizate, cu grafici interesante, simpatice sau funny pentru ocazii diferite. Aceste tricouri, de exemplu, sunt personalizate pentru absolventii anului 2022, cu o grafica simpla, dar stilata, care va este disponibila in trei limbi si trei culori. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti culoarea si limba personalizarii, si marimea potrivita pentru sarbatorit, si veti avea un cadou inedit de care orice absolvent se poate bucura. Tricourile noastre personalizate sunt din material moale si comod de purtat, de calitate inalta, deci pot fi purtate cu mandrie oriunde si oricand!

TP308

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE