Tricou Keep Calm and Go Fishing

85,00 lei
24 ore
GI64000-RO

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru barbati, marca Gildan, din bumbac 100%. Pretul afisat contine personalizarea cu o grafica pentru pescari in limba engleza: "Keep calm and go fishing".

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Pescuitul este un hobby indragit de multi dintre noi; toata lumea cunoaste un domn, sau in cazuri mai rare, o doamna caruia ii place sa-si petreaca timpul liber pe malul unui lac. Daca doriti sa daruiti un cadou util unui prieten sau membru al familiei pasionat de pescuit, poate ca nu va este prea usor sa gasiti cadoul ideal daca nu stiti mult despre echipamentul folosit de catre pescari. Insa un tricou personalizat este un cadou de care oricine se poate bucura, iar acest tricou este chiar un cadou perfect pentru un pescar! Tricoul este personalizat cu o grafica amuzanta, si este disponibila in mai multe culori si marimi, din care puteti alege varianta potrivita pentru oricine. Acest tricou este din material de calitate, durabil, moale si comod de purtat, deci poate fi purtat oriunde, chiar si intr-o dupa-amiaza linistita, petrecuta langa undita.

GI64000-RO

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE