Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Oglinda de Buzunar Onde Bleu

Oglinda este un obiect de valoare in geanta oricarei femei, asadar un astfel de cadou este intotdeauna apreciat! Aceasta oglinda este marca Cacharel, cu un design abstract, avand pe langa oglinda si o lupa, prezentata intr-o cutie de cadou inscriptionata Cacharel.

Dimensiune: 5*0.1 cm.

Greutate: 70g.

Referinta:
CAG321
86,00 RON
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
  • Max 250 car.
Stoc intern 1 Produse
Adora0
Descriere

Oglinda nu lipseste din geanta unei femei caruia ii place sa aiba un machiaj perfect pe toata durata zilei. Acest produs este unul foarte elegant, designul atragator il face un cadou apreciat si iubit.
Daca doresti sa oferi un cadou, sau mai bine zis un set de cadou, poti comanda si alte produse din aceeasi gama cu acelasi design.
De exemplu poti oferi oglinda impreuna cu esarfa Onde Bleu, care are acelasi design, astfel vor alcatui un set elegant, discret dar de mare valoare.

Comentarii
1 alt produs in aceeasi categorie:
Breloc Wagram Rouge
Adora

52,00 RON
Breloc metalic (aliaj de zinc) Wagram Rouge, din gama Cacharel, cu 2 inele pentru chei, si design elegant, cu insert rosu. Este inscriptionat Cacharel, ambalat in cutie de cadou elegant. Dimensiune: 4.5*0.8...

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare