PRODUSE RECOMANDATE

Jucarii de plus

O jucarie draguta de plus poate fi primul prieten al unui copil mic, dar poate fi si un cadou simpatic pentru adulti de o fire jucausa la ocazii speciale. Aici gasiti o varietate de jucarii simpatice de plus, din care mai multe pot fi personalizate prin imprimare cu orice poza, grafica sau text pentru o surpriza si mai memorabila.

Jucarii de plus

Filtre active

Bufnita din Plus Personalizabila Zippie Owl

0 Recenzie(i)
Pret 131,00 lei

Bufnita moale din plus, in culorile maro deschis si alb, pe partea alba se poate personaliza cu orice text, poza sau grafica dorita, contra cost. Un cadou deosebit pentru copii, sau pentru adulti.

Inaltime bufnita: 45 cm. Este recomandata DOAR spalarea manuala.

Ursulet Mumbles cu Tricou

0 Recenzie(i)
Pret 92,00 lei

Ursulet Mumbles, cu blana din polyester plus 100%, material moale in culoarea maro deschis, imbracat in tricou alb din bumbac. Ursuletul este disponibil in doua marimi: mic si mare. Pretul afisat contine personalizarea tricoului prin imprimare, cu orice text scurt, poza de o dimensiune mica sau grafica. Un cadou foarte simpatic pentru copii, sau poate chiar si pentru adulti.

Inaltime ursulet mic: 20 cm. Inaltime ursulet mare: 36 cm.

Ren din Plus Personalizabil Zippie Reindeer

0 Recenzie(i)
Pret 90,00 lei

Ren dragut din plus cu blana moale in culoare crem, personalizabil pe partea din fata cu orice text, poza sau grafica dorita.

Inaltime jucarie: 45 cm.

Om de Zapada din Plus Personalizabil

0 Recenzie(i)
Pret 90,00 lei

Om de zapada din polyester 100%, cu fular si sapca Mosului, personalizabil pe partea din fata cu orice text, poza sau grafica. Un cadou simpatic de Craciun sau Sfantul Nicolae pentru oricine, adulti sau copii.

Inaltime jucarie: 42 cm.

Pinguin Plus Zippie Personalizabil

0 Recenzie(i)
Pret 90,00 lei

Un pinguin dragut din plus, personalizabil pe partea din fata, prin imprimare, cu orice text, poza sau grafica dorita.

Inaltime pinguin: 38 cm. Material: 100% polyester. Se recomanda DOAR spalare manuala.

Iepuras din Blana cu Patura Rabbit

0 Recenzie(i)
Pret 90,00 lei

Iepuras din Blana cu Patura. Un iepuras simpatic din plus cu o patura de 75 x 90 cm, poate fi un cadou frumos de Paste, dar si de alte ocazii.

Inaltime iepuras: 40 cm, Material : 100% polyester. Se recomanda DOAR spalare manuala.

Iepuras din Plus Personalizabil Zippie Bunny Rabbit. Ofera un cadou deosebit persoanelor importante din viata ta, cu un iepuras simpatic din plus, care pe partile albe se poate personaliza.

Inaltime iepuras: 45 cm. Material : 100% polyester. Culori disponibile: alb si gri deschis. Se recomanda DOAR spalare manuala.

Mos Craciun din Plus Personalizabil

0 Recenzie(i)
Pret 93,00 lei

Mos Craciun din Plus, material poliester 100%. Inaltime: 42 cm. Poate fi un cadou perfect de Craciun pentru oricine. Partea alba se poate personaliza cu orice poza, grafica sau text, personalizarea fiind inclusa in pret.