Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Cana Born to Win

Cana cu interior si maner colorat, disponibil in mai multe culori: rosu, verde deschis si doua nuante a culorii albastru. Cana este din ceramica, si are imprimata grafica motivationala "Born to Win".

Referinta:
SFB620
23,00 RON
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Culoare
  • Albastru Deschis
  • Rosu
  • Verde
  • Light Blue
Stoc intern Produse
Adora0
Descriere

Aceasta cana cu interior si maner colorat de 250ml este din ceramica si are imprimata un mesaj special inspirational. Este ideala pentru cafeaua sau ceaiul de dimineata, dar poate fi daruit si unei persoane speciale: un prieten drag, un membru al familiei, chiar si un coleg de lucru.

Dimensiunile Inaltime: 10cm  Lungime: 8.5cm  Adancime: 10cm Greutate: 300g

Comentarii
16 alte produse in aceeasi categorie:
Cana Alba "Love"
Adora

23,00 RON
Aceasta cana din ceramica este speciala, deoarece este personalizata cu grafica romantica pentru Ziua Indragostitilor. Costul personalizarii este inclus in pret. Dimensiuni: fi = 8 cm. Inaltime cana = 9.5 cm....
Cana interior rosu  "Love you more "
Adora

23,00 RON
Cana din ceramica cu interior si maner colorat, personalizata cu grafica artistica "I love you more than all the stars". Un cadou special, plin de iubire pentru aniversari, Ziua Indragostitilor etc.

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare