Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Cana Let's Find a Place

Cana cu interior si maner colorat, disponibil in patru culori: rosu, albastru inchis, albastru deschis si verde. Cana este din ceramica, personalizata cu grafica simpatica "Let's find a place to get lost".

Referinta:
SFB552
23,00 RON
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Culoare
  • Albastru Deschis
  • Rosu
  • Verde
  • Light Blue
Stoc intern Produse
Adora0
Descriere

Aceasta cana simpatica de 250ml este ideala pentru cei care iubesc calatoriile si sa descopere locuri noi, pline de aventuri. Poate fi ales in cadou pentru o ocazie speciala: este un cadou care va aduce zambete cu siguranta.

Dimensiunile canii: Inaltime: 10cm  Lungime: 8.5cm  Adancime: 10cm Greutate: 300g

Comentarii
16 alte produse in aceeasi categorie:
Cana Handsome
Adora

23,00 RON
Transmite buna dimineata persoanei iubite intr-un mod unic cu ajutorul acestor cani. Diminetile vor fi mult mai fericite savurand cafeaua sau ceaiul dintr-o cana speciala daruita cu iubire. Inaltime cana= 9.5 cm....
Cana interior rosu  "Born"
Adora

23,00 RON
Cana cu interior si maner colorat, disponibil in mai multe culori: rosu, verde deschis si doua nuante a culorii albastru. Cana este din ceramica, si are imprimata grafica motivationala "Born to Win".
Cana "Hippie time "
Adora

23,00 RON
Cana ceramica de 250 ml cu interior si maner colorat, disponibila in culorile rosu, albastru deschis sau albastru inchis. Cana este gata personalizata cu grafica "Hippie time - Just keep moving - Life with no regrets".

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare