Cana I Love You a Latte

35,00 lei
24 ore
CANA44

Detalii produs

Metoda de personalizare
Sublimare
Material
Ceramica

Cani gata personalizate cu interior si maner colorat, cu grafica simpatica, funny "I Love You a Latte". Canile sunt disponibile in culoarea alba cu interior si maner negru, personalizarea cu grafica se face prin sublimare.

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cant.
IN STOC

Cafeaua nu este doar o bautura, cafeaua este elixirul vietii, mai ales in prima dimineata a saptamanii. Daca iubitul sau iubita ta este o persoana care nu poate functiona fara o cafea fierbinte fiecare zi, un accesoriu pentru consumul acestei bauturi va fi un cadou de care el sau ea cu siguranta se va bucura. Aceasta cana nu este doar ideala pentru a bea cafea din ea; este si ceva simpatic si personal, fiind gata personalizata cu o grafica draguta, amuzanta in limba engleza pentru cei carora le plac jocurile cu cuvinte. Indiferent daca persoana ta speciala isi bea cafeaua acasa sau la locul de munca, cu siguranta o va bea cu mai multa bucurie dintr-o cana cadou daruita din inima!

Personalizarea prin sublimare asigura ca grafica pe cana nu se va sterge, si va ramane clara pentru mult timp, chiar si dupa spalare repetata.

CANA44

Detalii produs

Metoda de personalizare
Sublimare
Material
Ceramica
PRODUSE RECOMANDATE