PRODUSE RECOMANDATE

Cana cu poza, textul dorit de tine

Cani de diferite culori si diferite dimensiuni, care pot fi personalizate cu ceea ce doresti - text, poza, grafica, sau chiar si combinatia acestora. Ofera persoanelor dragi un cadou unic creat special pentru ei, cu o poza care le aduce aminte de momente frumoase, sau un mesaj frumos sa le aduca un zambet pe buze chiar si in zilele mai putin bune.

Cana cu poza, textul dorit de tine

Filtre active

Cana emailata din otel floral cu nume

0 Recenzie(i)
Pret 40,00 lei

Cana emailata din otel, de 360 ml, personalizat cu un motiv floral pe toata circumferinta acesteia. Puteti solicitata personalizarea cu numele dorit. Este rezistent la spalat, poate fi folosit in masina de spalat. Pretul CONTINE personalizarea pe toata circumferinta canii. GARANTAM anduranta imprimarii pe toata durata de viata a produsului.

Cana emailata din otel imprimat color

0 Recenzie(i)
Pret 40,00 lei

Cana emailata din otel, de 360 ml, personalizabila cu orice grafica, poza, design dorit de client. Este rezistent la spalat, poate fi folosit in masina de spalat. Pretul CONTINE personalizarea pe toata circumferinta canii. GARANTAM anduranta imprimarii pe toata durata de viata a produsului.

Cana emailata din otel, de 360 ml, este un must have pentru copii de gradinita, dar si pentru cei din clasele primare. Se personalizabila cu orice grafica, poza, design dorit de client. Este idela pentru cei mici care nu stiu inca sa isi citeasca numele, recunoscand propria cana dupa poza personajului iubit, tiparit pe cana. Este rezistent la spalat, poate fi folosit in masina de spalat. Pretul CONTINE personalizarea pe toata circumferinta canii, prin imprimare color.

Cana Inox cu carabina

0 Recenzie(i)
Pret 45,00 lei

Cana din inox, cu carabina, de 200 ml, disponibil in 3 nuante de culori. Cu maner nichel, rosu si negru. Este un must have a oricarui copil de gradinita, a celor care merg in drumetii. Pretul contine gravarea. 

Cana din Sticla Sublimabila

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Aceasta cana din sticla poate fi personalizata oricum doriti, cu text, poza sau grafica, datorita finisajului sau special pentru sublimare. Un cadou simplu care poate deveni ceva cu totul special.

Capacitate: 300 ml.

Dimensiuni: Ø8 x 9,5 cm.

Cana Sublimare "Merry Christmas"

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Cana Sublimare "Merry Christmas". Aceasta cana din ceramica este speciala deoarece se poate personaliza cu absolut orice, atat poze, cat si un text special. Interiorul canii este deja personalizat cu urari de Craciun, exteriorul este alb, care se poate personaliza cu orice grafica/text doriti. Costul personalizarii este inclus in pret.

Dimensiuni: fi = 8 cm. Inaltime cana = 9.5 cm.

Capacitate 0.32 L.

Cana Termos Curb

0 Recenzie(i)
Pret 51,00 lei

Cana termos pentru ceai sau cafea, de 400 ml, din plastic de inalta calitate, cu inalte proprietati termice, cu pereti dubli. Capacul este realizat prin filetare pentru deschidere/inchidere, cu siguranta mare. Culori disponibile: alb si negru, se pot personaliza prin imprimare UV sau gravura. Dimensiuni cana: 22 × Ø 8,3 cm.

Cana Inox cu Perete Dublu cu Capac

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Cana termos cu perete dublu de 300 ml, interior din plastic, exterior metal vopsit. Cana este disponibila in culorile alb, albastru si negru. Partea metalica poate fi personalizata cu un text scurt prin gravura, sau prin imprimare UV, astfel termosul va deveni un accesoriu unic.

Dimensiuni: Ø 7 × 16,4 cm

Cana de Calatorie cu Perete Dublu

0 Recenzie(i)
Pret 28,00 lei

Cana termos cu perete dublu de 330 ml, interior din plastic, exterior metal vopsit. Cana este disponibila in culoarea rosie, albastru cobalt si alb. Partea metalica poate fi personalizata cu un text scurt prin gravura, sau prin imprimare UV, astfel devenind un accesoriu unic, sau cadoul perfect pentru orice ocazie.

Dimensiuni: Ø 7 × 16,3 cm

Cana cu Interior si Maner Colorat

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Cana sublimare de culoarea alba cu interior colorat. Il puteti achizitiona in culori diferite: albastru deschis, rosu, galben, si verde. Aceasta cana poate fi personalizata cu orice poza sau text dorit de client. Canile sunt din ceramica, iar personalizarea se face prin sublimare. 

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana cu Interior si Maner Inima Rosu

0 Recenzie(i)
Pret 40,00 lei

Cana din ceramica alba, cu interior si maner rosu, maner in forma de inimioara. O cana de acest tip poate fi oferita in cadou pentru orice eveniment important din viata dumneavoastra sau a celor din jur, barbati sau femei. Se poate personaliza cu orice grafica, poza sau text. Pretul include personalizarea.

Cana Termosensibila Cu Model Pe Exterior Cupidon

0 Recenzie(i)
Pret 40,00 lei

Cana termosensibila cu model Cupidon pe exterior.

Se poate personaliza cu orice poza si/sau text, care se vede clar doar cand cana este calda. 

Material: Ceramica

Dimensiuni:

  • Diametru: 8,2 cm
  • Inaltime: 9,5 cm
  • Volum: 325 ml sau 11 oz
  • Greutate: 335g

Cana Termosensibila Color

0 Recenzie(i)
Pret 40,00 lei

Cana termosensibila disponibila in mai multe culori. Aceste cani au un invelis special,  isi schimba culoarea in alb la caldura. Pot fi personalizate cu orice poza sau text dorit de client, grafica pe ele se vede clar doar cand aceasta este calda. Canile sunt din ceramica, iar personalizarea se face prin sublimare. 

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 400 ml

Cana Alba cu Interior si Maner Colorat

0 Recenzie(i)
Pret 35,00 lei

Cana sublimare de culoarea alba cu interior colorat. Il puteti achizitiona in culori diferite: albastru, rosu, galben, verde, roz sau negru. Aceasta cana poate fi personalizata cu orice poza sau text dorit de client. Canile sunt din ceramica, iar personalizarea se face prin sublimare.

Dimensiuni: 9.5 cm x 8 cm

Capacitate : 375 ml

Cana cu Minge de Baschet

0 Recenzie(i)
Pret 40,00 lei

Cana alba ceramica, cu minge de baschet pe maner. Personalizabila cu imaginea dorita, este cadoul ideal pentru cei care iubesc acest sport. Poate fi oferit pentru fete si baieti, cu orice ocazie. Mingea de baschet de pe maner se poate roti.

Cana din Plastic cu Trei Imagini de Colorat

0 Recenzie(i)
Pret 15,00 lei

Cana din plastic pentru desen cu trei imagini de colorat. Este disponibil in culoarea neutra. Un cadou simpatic, creativ pentru copii.

Dimensiuni: 10 x 9 cm

Cana Magica Termosensibila

0 Recenzie(i)
Pret 40,00 lei

Cana magica ce isi schimba culoarea la caldura! Se poate gasi in varianta rosie si neagra. Se poate personaliza cu orice poza sau text. Cand se toarna lichid fierbinte, cana devine alba si grafica se vede clar. Este un cadou ideal pentru orice persoana indiferent de varsta. Grafica de pe cani este doar un model.