Cutie Cufar Mic cu Trandafiri

78,00 lei
24 ore
SFB168

Aranjament conceput din suflet pentru a face o impresie deosebita pentru Ziua Indragostitilor, pentru iubita, de 8 martie sau momente speciale din viata. Cutia tip cufar din lemn contine un aranjament cu 3 fire de trandafiri. Cutiei i se poate atasa o eticheta din lemn, care poate fi personalizata prin gravura cu un text, eventual un nume.

Dimensiuni aranjament: 10 x 7 x 12 cm, dimensiuni cutie : 10 x 7 x 8 cm.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Metoda de personalizare
Cant.
Ultimele produse in stoc

Un aranjament mic, dar cu totul special pentru momente de neuitat din viata, conceput si creat de noi cu suflet. Personalizat, va deveni un cadou unic, perfect pentru ocazii speciale.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB168
PRODUSE RECOMANDATE