Phalaenopsis orhidee  cu buburuza
  • Phalaenopsis orhidee  cu buburuza

Phalaenopsis Orhidee Cu Buburuza

196,00 lei
24 ore
SFB705

Aranjament floral din Phalaenopsis orhidee, finisat cu pietricele decorative, muschi de Islanda si o coronita din nuiele. Poate fi un cadou special sau un element de decor. Adaugam mesajul tau special pe o placuta din lemn gravata sau un carton elegant imprimat, contra cost.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Metoda de personalizare
Cant.
Ultimele produse in stoc

Doresti un cadou deosebit sau un nou element de decor in casa? Aranjamentul floral din Phalaenopsis orhidee este o alegere perfecta pentru ambele. Planta este asezata intr-un cadru modern, avand ca decor buburuze. Modul de intretinere: udarea se face regulat, cand substratul este uscat, are nevoie de lumina, dar ferit de razele soarelui, temperatura variaza intre 16-31 grade.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati comanda in cat de scurt timp posibil, altfel florile se deterioreaza rapid, fiind inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB705
PRODUSE RECOMANDATE