Tricouri Pentru Cupluri King Queen

154,00 lei
24 ore
TP275B

Set cadou pentru cupluri, care contine doua tricouri din bumbac 100%, personalizate cu grafica stilata "King" si "Queen", disponibile in trei culori. Va rugam sa precizati marimea dorita pentru ambele tricouri la plasarea comenzii, in meniul "Personalizare produs".

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi barbati:   S        M         L        XL      2XL   

Dimensiuni:     71/46  74/51  77/56  79/61  83/66 

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Culoare
Cant.
In stoc

Tricourile personalizate sunt cadouri de care toata lumea se poate bucura, atat practice cat si inedite si stilate. Dar daca doriti sa daruiti ceva unui cuplu, este o idee buna sa nu cumparati cadouri prea diferite pentru el si ea. Din fericire, noi avem solutia perfecta: seturile de tricou pentru cupluri! Aceste tricouri sunt personalizate cu grafici asortate simple, dar stilate "King" si "Queen", cu care cei care poarta tricourile impreuna se pot simti ca un adevarat cuplu regal. Sunt disponibile trei culori pentru acest set - negru chic, rosu indraznet si alb simplu -, deci puteti alege varianta cea mai potrivita pentru preferintele oricui; toate tricourile sunt disponibile in 5 marimi diferite, deci va trebui sa introduceti combinatia dorita de marimi (de exemplu, S pentru tricoul de femei si L pentru tricoul de barbati) in comanda. Aceasta este tot ce aveti de facut pentru a crea setul cadou perfect pentru cei dragi, pentru orice ocazie!

TP275B
PRODUSE RECOMANDATE