Tricouri Pentru Cupluri Wifi

154,00 lei
24 ore
TP276B

Tricouri gata personalizate pentru cupluri, cu grafica amuzanta "Wifi" si "Don't steal my Wifi", din bumbac 100%, disponibile in mai multe culori stilate. Va rugam sa precizati marimea dorita pentru ambele tricouri la plasarea comenzii, in meniul "Personalizare produs".

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi barbati:   S        M         L        XL      2XL   

Dimensiuni:     71/46  74/51  77/56  79/61  83/66 

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Culoare
Cant.
In stoc

Un set de tricouri personalizate cu o grafica amuzanta, stilata sau interesanta este cadoul perfect pentru un cuplu indiferent de ocazie. Aceste tricouri sunt personalizate cu o grafica haioasa mai ales pentru persoane tinere, dar de fapt pot fi cadouri superbe pentru orice cuplu cu simtul umorului. Purtand aceste tricouri, cei doi pot fi arata tuturor ca sunt impreuna intr-un mod stilat care va atrage atentia oriunde merg ei impreuna. De fapt, daca aveti un iubit, iubita, sot sau sotie cu simtul umorului caruia ii plac tricourile cu personalitate, nu mai ezitati, comandati aceste tricouri pentru a-i darui aceste persoane speciale o surpriza de neuitat. Cadoul perfect pentru Craciun, Ziua Indragostitilor, o aniversare sau chiar si fara ocazie - alegerea va apartine!

Tricourile sunt din bumbac 100%, marca Gildan, din material moale, de calitate superioara. Va rugam sa introduceti marimile dorite in comanda.

TP276B
PRODUSE RECOMANDATE