Tricouri Pentru Cupluri Dear Santa

154,00 lei
24 ore
TP278B

Tricouri de sarbatori pentru cupluri, personalizate cu grafica haioasa "Dear Santa". Tricourile sunt din bumbac 100%, disponibile in trei culori stilate. Va rugam sa precizati marimea dorita pentru ambele tricouri la predarea comenzii, in meniul "Personalizare produs".

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi barbati:   S        M         L        XL      2XL   

Dimensiuni:     71/46  74/51  77/56  79/61  83/66 

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Culoare
Cant.
In stoc

Pentru un cuplu cu simtul umorului, un set de tricouri personalizate cu grafica haioasa este cadoul ideal pentru orice ocazie. Iar daca doriti sa daruiti celor dragi un cadou cu totul special pentru Craciun sau o alta ocazie in perioada sarbatorilor de iarna, tricourile cu grafica de Craciun sunt o alegere ideala. Acestea inseamna ca, daca cautati cadoul perfect de Craciun pentru un cuplu din familie sau cercul de prieteni, un set de tricouri de sarbatori este cadoul cu care nu puteti gresi. Aceste tricouri sunt personalizate cu grafici haioase cu personalitate: "Dear Santa, he did it!" si "Dear Santa, she did it!", pentru cei care pot aprecia spiritul festiv si glumele bune. Puteti alege din trei culori stilate, iar ambele tricouri sunt disponibile in 5 marimi, deci trebuie doar sa introduceti marimile dorite in comanda (de exemplu, S pentru doamna si L pentru domn) si veti crea un pachet cadou inedit, potrivit pentru oricine. Comandati aceste tricouri chiar acum, daca doriti sa daruiti cu stil si umor anul acesta!

TP278B
PRODUSE RECOMANDATE