Tricouri Pentru Cupluri Dog Dad/Dog Mom

154,00 lei
24 ore
TP279B

Tricouri personalizate pentru cupluri, cu grafica simpatica "Dog Dad" si "Dog Mom", pentru iubitorii de animale. Va rugam sa precizati marimea dorita pentru ambele tricouri la predarea comenzii, in meniul "Personalizare produs".

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi barbati:   S        M         L        XL      2XL   

Dimensiuni:     71/46  74/51  77/56  79/61  83/66 

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Culoare
Cant.
In stoc

Iubirea unui caine loial este una dintre cele mai frumoase si pretioase experiente in viata. Pentru cei care traiesc alaturi de aceste animale prietenoase, este evident de ce unii stapani al acestor animale ii numesc "copiii" lor. Aceste tricouri personalizate au fost create tocmai pentru aceste persoane: pentru un cuplu care are un caine sau chiar si mai multe acasa, si ii considera o parte importanta si mult apreciata al vietii lor. Puteti alege din trei culori simple, dar stilate, si din 5 marimi diferite pentru ambele tricouri (va trebui sa introduceti marimile dorite manual in comanda, de exemplu S pentru doamna si L pentru domn); astfel va fi usor sa creati un cadou inedit pentru cei dragi, si nici nu trebuie sa parasiti confortul fotoliului preferat pentru aceasta. Puteti fi sigur ca acest cadou superb, in acelasi timp practic si personal, va fi indragit de catre prietenii sau membrii familiei Dvs., indiferent de ocazie.

TP279B
PRODUSE RECOMANDATE